Home Marokkaanse weddingplanner Marokkaanse zyana Marokkaanse winkel Contact
Ambhar
Marokkaanse bedankjes...
  Marokkaanse bedankjes  
  Traditionele en moderne Marokkaanse bedankjes in alle soorten, vormen, kleuren en maten. Voor kleine feesten of voor grote feesten presenteren wij een ruime keuze uit verschillende mogelijkheden om je gasten een blijvende originele herinnering mee te geven aan jouw feest.
   
  Marokkaanse jurken...
  Marokkaanse jurken  
  Unieke Marokkaanse couture van de laatste mode, traditioneel of meer modern, voor iedere vrouw hebben wij iets passends. In iedere prijsklasse zijn takchita’s, caftans, jabadors en djelleba’s voorhanden. Takchita’s en caftans zijn ook te huur, daarvoor hebben we een aparte collectie.

  De eerste indruk kun je maar één keer maken...
  Op je bruiloft ben je voor één keer het stralend middelpunt van je trouwfeest, je bent de koningin van de avond. Ook als je er gewoon stralend uit wilt zien als je naar een feest gaat, hebben wij de thakchita, sieraden en alle accessoires die je maar zoekt
   
   
 
Marokkaanse bruidsstoel Unieke bruidsjurken, Marokkaanse trouwjuwelen, bruidsstoelen, draagstoelen, catering, visagie en coiffure en zelfs de bedankjes. Met jouw wensen voorop plannen wij jouw bruiloft. Marokkaanse sieraden
  Traditionele en moderne sieraden We hebben allerlei sieraden, zowel sets als losse items. Armbanden, ringen, colliers en oorbellen, gold- en silverplated en Fashion Jewels, bezet met Kristal.
 
HOME | WEDDINGPLANNER | ZYANA | WINKEL | CONTACT
Copyright © Ambhar designed by Arab Design