Home Marokkaanse weddingplanner Marokkaanse zyana Marokkaanse winkel Contact
Ambhar
Marokkaanse bedankjes
  Marokkaanse bedankjes  
  Traditionele en moderne Marokkaanse bedankjes in alle soorten, vormen, kleuren en maten. Voor kleine feesten of voor grote feesten presenteren wij een ruime keuze uit verschillende mogelijkheden om je gasten een blijvende originele herinnering mee te geven aan jouw feest.
   
  Marokkaanse jurken
  Marokkaanse jurken  
 

Unieke Marokkaanse couture van de laatste mode, traditioneel of meer modern, voor iedere vrouw hebben wij iets passends. In iedere prijsklasse zijn takchita’s, caftans, jabadors en djelleba’s voorhanden. Takchita’s en caftans zijn ook te huur, daarvoor hebben we een aparte collectie.

  De eerste indruk kun je maar één keer maken...
 

We hebben een winkel in Roosendaal waar je een deel van onze collectie kunt zien.  In de winkel hebben we naast deze collectie ook takchita’s en caftans te koop en te huur. Verder kun je bij ons ook terecht voor trendy jabadors, en modieuze djellaba’s.

 
 
 
Marokkaanse sieraden Ons assortiment traditionele en moderne bijou voor feestelijke gelegenheden is uitgebreid. Ringen, oorbellen, armbanden, colliers, sets hebben we in alle uitvoeringen. Goudkleurig, ook goldplated, maar ook zilver en strass. Marokkaanse sieraden
  Voor de liefhebbers ook echte en bijou parelcolliers. Bij iedere jurk hebben wij passende sieraden. Onderschat niet de finishing touch van smaakvolle accessoires , je zult er geweldig uitzien.
 
     
Kronenset Kronenset Kronenset Kronenset Kronenset
HOME | WEDDINGPLANNER | ZYANA | WINKEL | CONTACT
Copyright © Ambhar designed by Arab Design