Alles over kleding

In dit artikel lichten we een paar aspecten uit van alles wat met kleding te maken heeft. Heb je vragen of staat een bepaald onderwerp er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag verder.

Traditionele kleding

We hebben het in een ander artikel al gehad over traditionele kleding uit de Marokkaanse cultuur zoals takchitas en kaftans. Wil je meer informatie over deze kleding en waar je het beste heen kunt gaan om zelf deze kleding te ontwerpen? Zoek dan eens op Marokkaanse forums naar takchitas, of raadpleeg ons contactformulier!

Tweedehands kleding verkopen

Veel mensen hebben kleding in hun kast hangen die ze niet meer dragen of niet meer passen. In dat geval is het een goed idee om die kleding te verkopen, mits ze nog in goede staat zijn. Op apps als Vinted en United Wardrobe is het een fluitje van een cent (en gratis!) om je kleding aan te bieden.

Kleding onderhouden

Weet jij hoevaak je kleding zou moeten wassen? Misschien is het wel veel vaker of juist minder vaak dan je denkt. Over die vraag buigen we ons in een artikel, want het antwoord zal je waarschijnlijk verbazen. En hoe zit het met bepaalde wasmiddelen? Is duurder wasmiddel nu echt beter dan die van het huismerk?

Stomerijen

Sommige kleding, zoals jassen of pakken, kunnen niet zomaar in de wasmachine gewassen worden. Dit komt omdat de textuur van deze kleding niet tegen het groffe geschut van de wasmachine kan. Een stomerij werkt met -het woord zegt het al- stoom maar ook organische oplosmiddelen. Het is belangrijk om kwetsbare stoffen door een professioneel bedrijf te laten reinigen zodat het niet (verder) beschadigd of vervuild raakt.