Over ons

Welkom op onze website!

Waar gaat onze website over?

Wij zijn een (online) tijdschrift waarin we alles bespreken over alles wat met mode te maken heeft. Zo bespreken we natuurlijk de laatste modetrends, maar hebben we het ook over de herkomst van kleding en waar we op zouden moeten letten als we nieuwe kleding kopen. De vervuilende mode-industrie komt hierbij ook aan bod, maar natuurlijk geven we ook opties hoe we nog wel op een leuke manier en vooral onbezorgd kunnen blijven winkelen.

Ook hebben we het regelmatig over traditionele kleding zoals takchitas en caftans. Waar komt deze kleding vandaan en hoe wordt deze gemaakt? De Marokkaanse cultuur kent een rijke en interessante geschiedenis van hun kleding, waar we op zullen inzoomen.

Verder hebben we het over kledingverhuur en duurzaamheid, wat op dit moment een grote trend is. Is het nodig om altijd nieuwe kleding te kopen of zijn tweedehands kledingstukken ook een optie? We bespreken hiervoor de beste websites, locaties en de do’s en don’ts.

Ook het onderhoud van kleding komt aan bod, zoals wasvoorschriften, hoe vaak je kleding zou moeten wassen en waarom je bepaalde kleding beter niet zelf kunt wassen maar naar een stomerij moet brengen. Ook bespreken we verschillende wasmiddelen en waarom je écht een keer je wasmachine zou moeten reinigen.

We zouden het leuk vinden om met onze lezers in contact te komen, hiervoor hebben wij een contactformulier opgesteld die te vinden is op onze website. Door middel van het formulier beantwoorden wij alle vragen, opmerkingen, tips en feedback! Wij hopen een bron van inspiratie en vermaak te zijn en alles rondom mode op een leuke en eerlijke manier te bespreken.