Kledingverhuur promoten

Kleding huren is helemaal de trend van nu. We zijn bewuster dan ooit van onze impact op de aarde en de meeste mensen willen daar graag iets aan doen. Daarom is het belangrijk om stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid en groen leven, zoals door bijvoorbeeld kleding te huren in plaats van te kopen. Maar hoe kunnen we kledingverhuur nu op een goede manier promoten? Wij geven tips!

Social media

Social media is niet meer weg te denken voor bedrijven omdat het ten eerste een gratis platform is om te adverteren, maar ook omdat de meeste jonge mensen door middel van Facebook, Instagram of TikTok te bereiken zijn. Het is belangrijk dat een bedrijf, of in dit geval een kledingverhuurzaak, de juiste snaar weet te raken bij hun doelgroep en ook actief zichtbaar blijft online. In dit geval zou een kledingverhuurzaak hun collectie kunnen laten zien op social media, en promoties zoals winacties om gratis kleding te lenen weggeven.

Mond tot mondreclame

Deze vorm van reclame is eigenlijk nog steeds het beste en het effectiefst: de mond tot mond reclame. Om de een of andere reden staan mensen erg open voor tips en advies van mensen uit hun kennissen- en vriendenkring, wat kan zorgen voor een grote groei van een bedrijf. Het belangrijkste is dat een zaak goede kwaliteit levert, in elke vorm. Dus niet alleen goede kwaliteit kleding verhuren, maar ook vriendelijk personeel, een goed te bereiken klantenservice en een mooie uitstraling van de zaak helpen erg mee. Klanten waarderen het over het algemeen zeer als personeel met hen meedenkt en af en toe een uitzondering maakt als het om speciale gevallen gaat.